Richtingwijzer

Vacatures Gemeentebestuur

De gemeente Kortenberg is een middelgrote gemeente met ongeveer 20.000 inwoners en gelegen in hartje Vlaams-Brabant, tussen Leuven en Brussel. De gemeente is zeer goed bereikbaar, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De gemeentelijke diensten zijn gehuisvest in het Administratief Centrum op het Dr. V. De Walsplein 30 te 3070 Kortenberg.
De Gemeentelijke Werkplaatsen zijn gehuisvest in de Engerstraat 172 te 3071 Erps-Kwerps.

Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers (M/V) om ons team te versterken.

Jobstudent voor de milieudienst van 3 tot en met 14 juli 2017

De gemeente Kortenberg wil een jobstudent aanwerven in het kader van een coachingtraject ‘In de vuilbak’ in samenwerking met OVAM. Het doel is het monitoren van het vuilnisbakkenbeleidsplan - de registratie en de opvolging - waarbij registraties moeten gebeuren van alle vuilnisbakjes volgens een vastgelegde werkwijze.

Deze monitoring gebeurt van 3 juli tot en met 14 juli 2017. De jobstudent dient te beschikken over een rijbewijs B om de vuilniszakjes op te halen.

Gedurende drie dagen per week gebeurt de registratie van de inhoud van de afvalbakken.  De twee andere dagen wordt de jobstudent ingeschakeld voor andere taken binnen de gemeentelijke Uitvoeringsdiensten.

Neem voor meer informatie of om uw kandidatuur in te dienen contact op met de personeelsdienst via personeelsdienst@kortenberg.be of 02 755 22 55.

Administratief Medewerker Grondgebiedszaken - Niveau C1-C3

Brutowedde min. € 1.852,51 max. € 3.390,57 (voltijds loon) - Voltijds of deeltijds 4/5 – Contract bepaalde duur t.e.m. 31 december 2017

Jobinhoud: Administratief opvolgen van de werkopdrachten en overheidsopdrachten (uitwerken van administratief luik bestekken, opmaak van ontwerpbeslissingen voor het schepencollege, …). Opvolgen verlofaanvragen en invoeren van afwezigheidsaanvragen in het tijdsregistratiesysteem. Opmaken van bestelbons en opvolgen van de hieraan gelinkte leveringsbons en facturen. Opmaken van uitgaande briefwisseling. Klasseren van de papieren en elektronische dossiers volgens de voorziene richtlijnen. Allerhande administratieve taken.

Profiel: U kunt vlot werken met Word en Excel. U spreekt/schrijft/begrijpt zeer goed Nederlands. U beschikt minstens over een diploma secundair onderwijs. U voldoet aan de competentievereisten zoals opgenomen in de functiebeschrijving van Administratief Medewerker Grondgebiedszaken. U slaagt in een aanwervingsexamen.

Aanbod: Moderne werkomgeving. Interessante verlofregeling. Vast uurrooster – werken op zaterdagvoormiddag is voorzien volgens een beurtrol. Ruime opleidingskansen. Elektronische maaltijdcheques (€ 8/dag). Haard/standplaatsvergoeding. Volledige terugbetaling openbaar vervoer. Fietsvergoeding (€ 0,22/km) enz.

Relevante beroepservaring bij de overheid, uit de privésector of als zelfstandige kan in aanmerking komen bij de vaststelling van het loon. Plaats van tewerkstelling is in Kortenberg en Erps-Kwerps.

Solliciteren: Solliciteren kan tot uiterlijk 21 juni 2017 door uw motivatiebrief (inclusief uw cv, een afschrift van uw diploma en een recent uittreksel uit het strafregister) te sturen naar Personeelsdienst, Dr. V. De Walsplein 30 - 3070 Kortenberg of te mailen naar personeelsdienst@kortenberg.be

Examen: De schriftelijke proef gaat door op 04/07/2017 tijdens de voormiddag, de geslaagde kandidaten worden uitgenodigd voor de mondelinge proef tijdens de namiddag op 04/07. De juiste uren volgen na ontvangst van de kandidaturen.

U kunt ook steeds terecht bij de personeelsdienst voor meer informatie via 02 755 22 56 of personeelsdienst@kortenberg.be

Spontaan solliciteren

Het gemeentebestuur heeft dikwijls snel nood aan nieuwe personeelsleden o.a. ter vervanging van personeelsleden bij langdurige ziekte, loopbaanonderbreking, enz.

Spontane sollicitaties zijn steeds welkom. Geef duidelijk aan welke functies uw voorkeur wegdragen. Als er vacatures zijn waarvoor u in aanmerking komt, wordt u gecontacteerd. U kan uw sollicitatie richten aan het college van burgemeester en schepenen van Kortenberg, De Walsplein 30 - 3070 Kortenberg.

Meer informatie
Personeelsdienst
02 755 22 55
personeelsdienst@kortenberg.be

Op de hoogte blijven van vacatures bij het gemeentebestuur

Wenst u op de hoogte te blijven van vacatures bij het gemeentebestuur van Kortenberg, schrijf u dan in op de algemene nieuwsbrief van Kortenberg. In deze nieuwsbrief, die enkele keren per maand wordt verstuurd, worden immers ook de vacatures van het gemeentebestuur opgenomen.