Richtingwijzer

Werken in Kortenberg

De gemeente Kortenberg is een middelgrote gemeente met zo'n 20.000 inwoners gelegen in hartje Vlaams-Brabant, tussen Leuven en Brussel. De gemeente is zeer goed bereikbaar, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De gemeentelijke diensten zijn gehuisvest in het Administratief Centrum, De Walsplein 30, 3070 Kortenberg.

Door hierboven in de grijze balk te klikken, vindt u alle info over vacatures bij het gemeentebestuur, het OCMW en de politie in Kortenberg. U vindt er ook informatie om elders een job te zoeken en over wat u moet doen als u zelfstandige wenst te worden of een bedrijf wilt opstarten.

Wenst u op de hoogte te blijven van vacatures bij het gemeentebestuur van Kortenberg, schrijf u dan in op de algemene nieuwsbrief van Kortenberg.

Logo gemeente Kortenberg

Het gemeentebestuur van Kortenberg heeft momenteel volgende vacature:

Enquêteur

Welzijnshuis Kortenberg

Het Welzijnshuis van Kortenberg heeft momenteel volgende vacature:

Maatschappelijk Werker: Niveau B1-B3 - deeltijds 26.6/38 - vervangingsovereenkomst - Werfreserve van 1 jaar

Politie HerKo

Politie HerKo heeft op dit moment geen vacatures.

.

Er zijn ook mogelijkheden om als vrijwilliger in de buitenschoolse kinderopvang van Kortenberg te werken.

.

Logo EcoWerf

Intergemeentelijk milieubedrijf EcoWerf zet sensibilisatie- en educatieprojecten over afvalbeheer op en zorgt voor de inzameling en verwerking van huishoudelijk afval in 27 gemeenten in Oost-Brabant, waaronder Kortenberg. EcoWerf heeft momenteel twee vacatures:

Logo Brandweerzone Vlaams-Brabant West

De Brandweerzone Vlaams-Brabant West heeft volgende vacature: