Animator worden bij de Kortenbergse vakantiewerking

20
jan
2022

De Kortenbergse vakantiewerking is op zoek naar nieuwe en enthousiaste animatoren die tijdens de paas- en zomervakanties het vakantieaanbod mee willen begeleiden. Ben jij een sport-, jeugd- of cultuuranimator? Aarzel dan niet om de dienst Vakantiewerking te contacteren!

Wat is het profiel van een animator? Je werkt graag met kinderen of tieners en je bent minstens 15 jaar. Heb je interesse in de speelpleinwerking of de cultuurstages, dan is het volgen van een cursus Animator noodzakelijk.

Liggen jouw interesses eerder bij de sportactiviteiten en -kampen, dan moet je aantonen dat je relevante sportervaring hebt via het volgen van een sportrichting in de humaniora, hogeschool of universiteit, of ervaring via een sportclub.

Wat wordt er van jou verwacht? Dat je je een hele week in de vakantie kunt vrijmaken. Het is daarnaast belangrijk dat je je eenmalig op een weekavond kunt vrijmaken om samen met je mede-animatoren en je hoofdanimator de week uit te denken en voor te bereiden. Dit voorbereidingsmoment wordt een maand voor de activiteit door de gemeentelijke dienst Vakantiewerking gecoördineerd.

Heb je interesse? Stel je dan zeker kandidaat! (In de eerste fase zullen de kandidaturen worden verzameld, waarna er begin maart een selectie wordt gemaakt. Iedereen die zich kandidaat stelde, zal daarna op de hoogte  worden gebracht.)

Animator worden in Kortenberg

Contactinformatie