Bevestig uw uitnodiging voor coronavaccinatie

10
jun
2021

Het Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg merkt op dat niet alle uitnodigingen voor coronavaccinatie bevestigd (of geweigerd) worden. Het vaccinatiecentrum vraagt aan de inwoners van Kortenberg, Herent en Bertem om dit zeker (tijdig) te doen. 

Ook als u zich niet wenst te laten vaccineren, zal er gevraagd worden om dit online door te geven via https://covidvaccin.doclr.be/gc-colomba/patient. Enkel op die manier geeft u de kans aan anderen om op dat moment gevaccineerd te worden.

Bij voorkeur doet u dit online: gemakkelijk en snel. U kunt ook doorgeven of u op een andere dag uitgenodigd wilt worden. Indien u problemen ondervindt of vragen hebt, dan kunt u het vaccinatiecentrum telefonisch bereiken tijdens de werkuren. 

Let op: indien u weigert om het vaccin te krijgen, zult u geen nieuwe uitnodiging krijgen om gevaccineerd te worden. 

Bij uitnodigingen die niet bevestigd worden, gaan de vaccins naar de volgende personen die op de reservelijst van Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg staan. VC Colomba werkt hiervoor niet met de QVAX-lijst, maar nog steeds met de eigen reservelijst. 

Tot slot nog een goede raad: laat u vaccineren, zodat dat we snel opnieuw ons oude leven kunnen oppikken! 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met het coronavirus in Kortenberg via www.kortenberg.be/coronavirus.