Bijna 3 op 5 personen van de te vaccineren bevolking (18+) in Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg heeft eerste prik gekregen

8
jun
2021

In het Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg hebben bijna 3 op 5 personen van de te vaccineren bevolking (18+) uit Kortenberg, Herent en Bertem al hun eerste vaccinatieprik tegen het coronavirus gekregen. Volgens de cijfers van maandag 7 juni kreeg reeds 58,27% een eerste prik, 33,57% van de te vaccineren bevolking werd al volledig gevaccineerd.

Aangezien het Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg over de helft zit met de eerste prikken, worden de medewerkers van het vaccinatiecentrum in de bloemetjes gezet. Alle helpende handen krijgen deze week een stuk cake aangeboden om hen te bedanken voor hun harde werk van de afgelopen weken en maanden.

Alle meest recente informatie over het Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg kunt u vinden op de website www.vaccinatiecentrumkortenberg.be

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met het coronavirus in Kortenberg via www.kortenberg.be/coronavirus.