Doe mee aan de communicatiebevraging van de gemeente Kortenberg en maak kans op een mooie prijs!

25
feb
2020

De gemeente Kortenberg doet haar best om u zo goed mogelijk te informeren. Zo is er www.kortenberg.be en krijgt u maandelijks het gemeentelijk informatieblad ‘Zoeklicht’ in de bus. Ook kunt u verschillende digitale nieuwsbrieven van de gemeente ontvangen, of kunt u de gemeente volgen op sociale media. 

Graag wil de gemeente u in de toekomst nog beter informeren. Daarom vragen we een beetje van uw tijd om een enquête over de gemeentelijke informatieverstrekking in te vullen en uw mening te geven. Dit kan op twee manieren:

  1. Vul bij voorkeur op uw computer of tablet de communicatiebevraging online in. Dit werkt het snelst!
  2. Ofwel haalt u een papieren enquête af bij de Onthaal- en Snelbalie in het Administratief Centrum. U krijgt daarbij een envelop die u kunt terugsturen zonder postzegel te kleven, of u mag de ingevulde enquête in de brievenbus van het Administratief Centrum deponeren.

Meedoen kan tot en met zondag 19 april.

Prijzen

Onder de deelnemers aan de enquête worden enkele prijzen verloot:

  • 1 x 100 euro aan Kortenbergse cadeaubons
  • 2 x 50 euro aan Kortenbergse cadeaubons
  • 4 x 25 euro aan Kortenbergse cadeaubons

De bevraging gebeurt anoniem. Als u kans wenst te maken op een prijs, kan dit uiteraard alleen wanneer u uw persoonsgegevens invult. Uw persoonsgegevens worden in ieder geval apart gehouden van de onderzoeksgegevens.

Het gemeentebestuur dankt u alvast voor uw hulp om de gemeentelijke dienstverlening te verbeteren!

Contactinformatie