Cultuur Kortbij: 'Je suis Pippi' Comedyvoorstelling met Veerle Malschaert

UiT vlieg
Cultuur Kortbij … onder deze noemer kan je iedere maand genieten van culturele programmatie kort bij huis. Genieten van de intieme sfeer van de voorstellingen, want met 85 zitplaatsen zit je meer dan ooit kort bij de artiesten.

Ook (en zéker) in tijden als deze, waar we met angst en rampspoed rond de oren geslagen worden, zoekt Veerle Malschaert, samen met de Pippi in zichzelf, de hoop in de wanhoop, de verbinding in de polarisering, het plezier in de sleur en de vrijheid in de beperking.
Veerle Malschaert volgt, net als Pippi Langkous, haar eigen parcours en ontwikkelde een uniek genre dat je nog het best kunt omschrijven als openhartige, rake en troostende comedy, een uniek genre waar Veerle Malschaert als comédienne ondertussen gerust haar patent op mag nemen.
Een voorstelling over ongedimd jezelf mogen zijn, vastzitten en loslaten, over ’t huis en houden, over aandacht geven en krijgen, over aan de haak geslagen worden, maar niet aan de leiband willen, over bangboosbibberland en de paniek laten varen, over pip(p)i en kaka en over kiezen voor het leven.
Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

za 17 december 2022 van 20 u. tot 21.30 u.

Waar

O.C. Berkenhof

Beekstraat 25
3070 Kortenberg

Prijs

Basistarief € 12,00

Leeftijd

Dit is een leuke activiteit voor families en kinderen.

Deze activiteit is geschikt vanaf 18 jaar.

Reserveren

Meer info

Organisatie en contact

Cultuurdienst Kortenberg

Dr. V. De Walsplein 30
3070 Kortenberg

Contactinformatie