Cultuur Kortbij: Dakterrasconcertjes met Lady Linn Duo

UiT vlieg
Geniet met een select publiek van de mooiste nummers van Lady Linn op het dakterras van OC Berkenhof.

Lady Linn aka Lien De Greef heeft ondertussen 5 full albums op haar naam staan. Haar 5de en (15de) kwam uit in oktober 2018 bij Caroline Music. Ze kon in de loop der jaren een gouden plaat, een platinum plaat, 3 MIA’s, een Radio 2 Zomerhit en een heel gesmaakte passage in de de populaire tv show Liefde Voor Muziek aan haar palmares toevoegen. Live staat ze garant voor kwaliteit, passie, fantastische zang en bovenal plezier.

Naast haar reguliere optredens met de Magnificent Seven en soms ook met haar Magnificent Bigband treedt Lady Linn nu ook op met partner en vaste Magnificent Seven bassist Filip Vandebril. Filip Vandebril maakt ook deel uit van Black Flower, The Valerie Solanas en Antwerp Gipsy Ska Orkestra. Samen brengen ze klassieke Lady Linn songs in uitgeklede, intieme en nooit gehoorde versies. De unieke combinatie van zang en bas, bij sommige songs aangevuld door piano, staat garant voor een onvergetelijk concert.

Tickets voor de show van 19.30 u. of 21 u. zijn te koop via https://kortenberg.kwandoo.com/ticketingActivity/subscribe/80440
Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

zo 4 september 2022 van 19.30 u. tot 20.30 u.
zo 4 september 2022 van 21 u. tot 22 u.

Waar

O.C. Berkenhof

Beekstraat 25
3070 Kortenberg

Prijs

Basistarief € 10,00

Leeftijd

Dit is een leuke activiteit voor families en kinderen.

Deze activiteit is geschikt voor 18 tot 99 jaar.

Reserveren

Meer info

Organisatie en contact

Cultuurdienst Kortenberg

Dr. V. De Walsplein 30
3070 Kortenberg

Contactinformatie