De Kortenbergse Cadeaubon

Kortenbergse Cadeaubon 10 euro

De gemeente Kortenberg lanceert de ‘Kortenbergse Cadeaubon’.

De Kortenbergse Cadeaubon is een digitale geschenkkaart die u iemand cadeau kunt doen voor elke gelegenheid en die kan worden gebruikt als betaalmiddel bij de aangesloten Kortenbergse ondernemers. De Kortenbergse Cadeaubon kunt u kopen aan de UiTbalie in de Bib. Hij is in handig bankkaartformaat verkrijgbaar voor 10 of 25 euro. Uiteraard kunnen combinaties van deze bedragen ook. Na activatie wordt/worden de cadeaubon(s) meegegeven in een kleurrijke verpakking. De verpakking kost 1 euro. 

Dus bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een jarige, een jubilaris of gewoon een cadeautje omdat het kan? Koop dan de Kortenbergse Cadeaubon, het leukste cadeautje in Kortenberg!

Alle info en de lijst van de deelnemende handelaars en ondernemers vindt u op ondernemen.kortenberg.be/kortenbergse-cadeaubon. De deelnemende handelaars zult u binnenkort in het straatbeeld ook herkennen aan de sticker op hun etalage.

Bedrag

10 of 25 euro of combinaties daarvan voor de cadeaubonnen. 1 euro voor de verpakking.

Contactinformatie

 • UiTbalie

  Bibliotheek

  Dr. V. De Walsplein 30
  3070 Kortenberg

  Openingsuren

  • Vandaag Balie geopend, uitsluitend op afspraak (niet op zondag) - bel naar 02 755 30 70 om een afspraak te maken
  • Morgen Balie geopend, uitsluitend op afspraak (niet op zondag) - bel naar 02 755 30 70 om een afspraak te maken
  Alle openingsuren
 • Dienst Ondernemen

  Administratief Centrum

  Dr. V. De Walsplein 30
  3070 Kortenberg

  Openingsuren

  • Vandaag Balie geopend, uitsluitend op afspraak (niet tijdens het weekend) - bel naar 02 755 30 70 om een afspraak te maken
  • Morgen Balie geopend, uitsluitend op afspraak (niet tijdens het weekend) - bel naar 02 755 30 70 om een afspraak te maken
  Alle openingsuren