De Kortenbergse Cadeaubon

Kortenbergse Cadeaubon 10 euro

De Kortenbergse Cadeaubon is een (digitale) geschenkkaart die u iemand cadeau kunt doen voor elke gelegenheid en die kan worden gebruikt als betaalmiddel bij de aangesloten Kortenbergse ondernemers. De Kortenbergse Cadeaubon kunt u kopen aan de themabalie Ondernemen of kunt u online kopen en eventueel per post laten versturen. Hij is in handig bankkaartformaat verkrijgbaar voor 10 of 25 euro. Uiteraard kunnen combinaties van deze bedragen ook. Na activatie wordt/worden de cadeaubon(s) meegegeven in een kleurrijke verpakking. De verpakking kost 1 euro. 

Dus bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een jarige, een jubilaris of gewoon een cadeautje omdat het kan? Koop dan de Kortenbergse Cadeaubon, het leukste cadeautje in Kortenberg!

Alle info en de lijst van de deelnemende handelaars en ondernemers vindt u op https://ondernemen.kortenberg.be/kortenbergse-cadeaubon. De deelnemende handelaars zult u binnenkort in het straatbeeld ook herkennen aan de sticker op hun etalage.

Procedure

Klik hier om een afspraak te maken aan de themabalie van Ondernemen voor het aankopen van een Kortenbergse cadeaubon.

Bestel uw digitale Kortenbergse Cadeaubon

Lukt het u niet om langs het administratief centrum te komen voor het aanschaffen van een cadeaubon? Geen probleem! De cadeaubon is ook digitaal verkrijgbaar. U kunt de cadeaubon vanuit uw luie zetel bestellen. Het enige wat u nodig heeft is toegang tot internet.

Bedrag

10 of 25 euro of combinaties daarvan voor de cadeaubonnen. 1 euro voor de verpakking.

Contactinformatie