Door u te laten vaccineren, beschermt u zichzelf én anderen

25
mrt
2021

Ons land hoopt zo snel mogelijk groepsimmuniteit te bekomen dankzij het vaccin. Dat wil zeggen dat een voldoende grote groep mensen weerstand heeft opgebouwd tegen het virus. Om dat te realiseren, moet minstens 70% van de Belgen zich laten vaccineren. Alleen zo krijgt het virus minder kans om zich te verspreiden.

Hoe sneller de vaccinatiegraad stijgt, hoe sneller versoepelingen er (stap voor stap) zullen komen. Zolang de groepsimmuniteit niet bereikt wordt, blijft het volgen van de maatregelen nog steeds erg belangrijk. Vaccinatie is dus enorm belangrijk en een teken van solidariteit: u beschermt dan immers niet alleen uzelf, maar ook anderen. Alleen zo kunnen we opnieuw samen zijn, elkaar omhelzen en ons oude leven oppakken. Vaccinatie is volledig gratis.

Bekijk de meest recente vaccinatiecijfers voor het Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg via https://www.vaccinatiecentrumkortenberg.be/vaccinatieteller

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met het coronavirus in Kortenberg via www.kortenberg.be/coronavirus.