Dorpsrestaurants

Dorpsrestaurant in Kortenberg tweewekelijks op dinsdag 

Tweewekelijks komen er mensen uit Kortenberg eten in het Dienstencentrum. Er wordt om de twee weken op dinsdag een warme maaltijd aangeboden: telkens vanaf 11.30 u. Enerzijds krijgen de inwoners van Kortenberg een kwaliteitsvolle maaltijd aangeboden tegen een betaalbare prijs, anderzijds krijgt iedereen de kans om andere mensen te ontmoeten en een gezellige tijd met elkaar door te brengen. Veel bezoekers hebben tijdens deze maaltijden oude vrienden en kennissen teruggevonden of hebben een nieuwe vriendenkring opgebouwd. Bijkomend voordeel is dat je zelf niet de afwas moet doen.

Dorpsrestaurant in Erps-Kwerps op woensdag

Op woensdag kan je ook wekelijks terecht in het dorpsrestaurant in Erps-Kwerps voor een lekkere maaltijd en een gezellige babbel. Voor beide dorpsrestaurants gelden dezelfde voorwaarden.

Wanneer

  • OC Berkenhof, Beekstraat 25 in Kortenberg, feestzaal (dinsdag)
  • Ontmoetingszaal De Klok, Dekenijstraat 11 te Erps-Kwerps (woensdag)

Telkens vanaf 11.30.

Het wekelijkse menu kan je terugvinden op https://www.uitinvlaanderen.be/. Zoek via het trefwoord 'dorpsrestaurant' in 'Kortenberg'. 

Procedure

Inschrijven kan tot twee werkdagen op voorhand. Graag tijdig verwittigen bij afwezigheid.

Wie minder goed te been is en vervoersproblemen heeft, kan een aanvraag doen bij de Mindermobielencentrale via Senioren en Zorg (02 755 23 10 - senioren-en-zorg@kortenberg.be) om ter plaatse te worden gebracht.  

Bedrag

9 euro (samen eten) of 12 euro (feest) - koffie en één drankje inbegrepen. 

Uitzonderingen

Mogelijkheid tot vegetarische en dieetmaaltijden op aanvraag

Online aanvragen

Contactinformatie