Dorpsrestaurants

Dorpsrestaurant in Kortenberg op maandag, dinsdag en vrijdag

Wekelijks komen er zo’n 80 mensen uit Kortenberg eten in het Dienstencentrum. Er wordt drie keer per week een warme maaltijd aangeboden: op maandag, dinsdag en vrijdag, telkens van 11.30 tot 14 u. Enerzijds krijgen de inwoners van Kortenberg een kwaliteitsvolle maaltijd aangeboden tegen een betaalbare prijs, anderzijds krijgt iedereen de kans om andere mensen te ontmoeten en een gezellige tijd met elkaar door te brengen. Veel bezoekers hebben tijdens deze maaltijden oude vrienden en kennissen teruggevonden of hebben een nieuwe vriendenkring opgebouwd. Bijkomend voordeel is dat u zelf niet de afwas moet doen.

Dorpsrestaurant in Erps-Kwerps op woensdag

Op woensdag kunt u ook wekelijks terecht in het dorpsrestaurant in Erps-Kwerps voor een lekkere maaltijd en een gezellige babbel. Voor beide dorpsrestaurants gelden dezelfde voorwaarden.

Wanneer

  • GC Colomba, Wijngaardstraat 1 in Kortenberg (maandag en dinsdag) = tijdelijk andere locatie
  • OC Berkenhof, Beekstraat 25 in Kortenberg, Ontmoetingsruimte (vrijdag)
  • Ontmoetingszaal De Klok, Dekenijstraat 11 te Erps-Kwerps (woensdag)

Telkens van 11.30 tot 14 u.

Procedure

Inschrijven kan tot twee werkdagen op voorhand. Graag tijdig verwittigen bij afwezigheid.

Wie minder goed te been is en vervoersproblemen heeft, kan een aanvraag doen bij de mindermobielencentrale via 02 755 23 10 dienst Gezondheid en Zorg om ter plaatse te worden gebracht.  

Bedrag

€ 9 indien ter plaatse betaald (koffie en 1 drankje inbegrepen) - € 8,5 via domiciliëring (Opgelet: voor het dorpsrestaurant in Erps-Kwerps kunt u uitsluitend via domiciliëring betalen)

Uitzonderingen

Mogelijkheid tot vegetarische en dieetmaaltijden op aanvraag

Online aanvragen

Contactinformatie