Dringende herstellingswerken riolering Dorpsstraat vanaf 25 november 2020

19
nov
2020

Vanaf woensdag 25 november 2020 zullen er in opdracht van Aquafin dringende herstellingswerken aan de riolering plaatsvinden in de Dorpsstraat. Ter hoogte van huisnummer 220 zal de rijbaan afgesloten zijn. Er zal een omleiding worden voorzien via de Wijnegemhofstraat, Dalemstraat en de Twee Leeuwenstraat.  

De werken starten op woensdag 25 november 2020 en zullen vermoedelijk gedaan zijn op zondag 29 november 2020, onder voorbehoud van slechte weersomstandigheden en/of technische problemen. Gelieve zoals steeds de signalisatie te respecteren.

De bussen van De Lijn zullen hierdoor dus niet via de Dorpsstraat (deel tussen Wijnegemhofstraat en Kwikstraat), Kwikstraat en de Twee Leeuwenstraat rijden, maar zullen de omleiding volgen via de Wijnegemhofstraat en Dalemstraat, om zo hun weg te vervolgen naar de Annonciadenstraat.
De haltes Aan de Leeuwen en Hof van Graven (Everberg) en Burcht en Anastasia (Meerbeek) worden tijdelijk niet bediend. Met Everberg kerk en Meerbeek gemeentehuis worden er twee vervanghaltes voorzien. In de Dalemstraat wordt een tijdelijke halte voorzien. 

Contactinformatie