FairTrade Gemeente

Kortenberg gaat de uitdaging aan om een echte FairTrade Gemeente te worden. Door het streven naar de 6 criteria toont de gemeente, van burgemeester tot cafébaas, van ondernemer tot jeugdvereniging, dat ze FairTrade een warm hart toedraagt.

Een FairTrade Gemeente steekt zowel de kleinschalige boer in het Zuiden als de duurzame boer in het Noorden een hart onder de riem. Dat doen we door fairtradeproducten en lokale, duurzame producten naar voren te schuiven.

Met uw winkel, vereniging, bedrijf of horecazaak kunt ook u een steentje bijdragen en deze boeren steunen. Dit kan door hun producten aan te bieden aan uw klanten, leden of medewerkers.

Er is keuze uit meer dan 1000 producten: koffie, kruiden, wijnen, fruitsappen, frisdranken, vers fruit, chocolade, chips, granen- en chocoladerepen, ontbijtgranen, ijs, ...

Worden er reeds fairtrade- of lokale, duurzame producten gebruikt of verkocht of bent u geïnteresseerd om dit te doen? Uw engagement willen we met veel trots aan de buitenwereld bekend maken via persartikels, website, …

Meer informatie 

Contactinformatie

Logo Welzijnshuis advalvas