Geef onze lokale handelaars een duwtje in de rug!

22
apr
2020

Heel wat Kortenbergse handelaars en ondernemers hebben het zwaar te verduren door de veiligheidsmaatregelen die genomen zijn om de verspreiding van het coronavirus (Covid-19) tegen te gaan. Meerdere handelszaken werden zelfs verplicht om de deuren te sluiten. Dat heeft natuurlijk een enorme financiële impact op de lokale economie in Kortenberg.

De gemeente Kortenberg wil u als inwoner dan ook aanmoedigen om tijdens én na de coronacrisis onze lokale handelaars een (financieel) duwtje in de rug te geven. Hoe u dat kunt doen? Simpel. Maak gebruik van alternatieve dienstverlening van horecazaken, zoals afhaal- en thuisleverdiensten. Mogelijk kunt u ook online kopen bij bepaalde handelaars.

En probeer, ook in de toekomst, nog meer dan anders lokaal te kopen om onze lokale economie ademruimte te geven. Een lijst van Kortenbergse handelaars vindt u via https://ondernemen.kortenberg.be/ondernemingen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met het coronavirus in Kortenberg via www.kortenberg.be/coronavirus.

Contactinformatie