Gemeentelijke sportevenementen

Sporteldag

Alle 55-plussers zijn van harte welkom op de jaarlijkse Sporteldag in oktober. Op deze leuke dag vind je het perfecte evenwicht tussen inspanning en ontspanning in en rond GC Colomba. Er wordt gestart om 9 u. en de dag afsluiten doe je rond 16 u.
We bieden een hele dag diverse sporten aan voor 4 euro, samen met koffie, een broodjesmaaltijd, een stukje taart en een ongevallenverzekering. 

 
Kampioenenhuldiging sport

Ieder jaar huldigt de gemeente Kortenberg graag haar sportkampioenen. De kampioenen worden gepast ontvangen door het gemeentebestuur en de sportraad van Kortenberg. 

Ben jij inwoner van de gemeente Kortenberg en heb je op een Vlaams, Nationaal of Europees podium gestaan? Of ken je iemand die zich jarenlang verdienstelijk heeft gemaakt in een sportclub of een uitzonderlijke sportieve prestatie heeft geleverd? Stuur dan snel een mailtje naar sportraad@kortenberg.be met de nodige bewijsstukken (krantenknipsels, klassementen, foto’s en/of filmpjes). Je krijgt dan een ontvangstbevestiging. De sportprestatie moet geleverd zijn tussen december van het vorige jaar en tot december van het huidige jaar. Kandidaturen zijn welkom tot en met half december.

Alle kandidaturen worden door de sportraad bestudeerd. Iedereen die weerhouden wordt krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de huldiging begin januari. Voor meer informatie kan je terecht bij de sportdienst via sport@kortenberg.be of 02 755 22 87.

 
De Scholenveldloop

De scholenveldloop gaat elk jaar door op de laatste vrijdag van september. Dan nemen alle lagere scholen in gemeente Kortenberg deel met meer dan 1.200 kinderen. Naast de scholenveldloop op de atletiekpiste en in het bos staat er een spectaculair optreden en een sportinitiatie op het programma in GC Colomba.

Lopende kinderen door het Prinsenbos

 

Contactinformatie