Gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn van maandag 14 december 2020 digitaal en zonder publiek

10
dec
2020

De zitting van de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn van maandag 14 december 2020 zullen digitaal plaatsvinden en zonder publiek. Dit in het kader van maatregelen ter beperking van het risico op besmetting met het coronavirus. 

De gemeente zal de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn live streamen. Wie een vraag wenst te formuleren aan de gemeenteraad tijdens het vragenuurtje aansluitend op de gemeenteraadszitting, hetzij over het algemeen belang, hetzij over punten die tijdens de gemeenteraad van maandag 14 december behandeld zullen worden, dient hiervoor uitzonderlijk contact op te nemen met de beleidsmedewerker via beleidsmedewerker@kortenberg.be of 02 755 30 70 om de te volgen procedure te bespreken.

De volledige verslagen van de gemeenteraad en van de raad voor maatschappelijk welzijn vindt u, na goedkeuring, op www.kortenberg.be. U kunt ook een geluidsopname van de gemeenteraad beluisteren op www.kortenberg.be/gemeenteraad-beluisteren. Ook van de raad voor maatschappelijk welzijn staat een geluidsopname ter beschikking via www.kortenberg.be/raad-voor-maatschappelijk-welzijn-beluisteren.

Ontvangt u voorafgaand aan de gemeenteraadszittingen graag per e-mail de agenda? Geef dan een seintje aan de dienst Interne Ondersteuning via interneondersteuning@kortenberg.be.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met het coronavirus in Kortenberg via www.kortenberg.be/coronavirus.

Contactinformatie