Gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn van maandag 29 juni 2020 via livestream te volgen

25
jun
2020

De gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn van maandag 29 juni 2020 (startuur: 20 u.) zullen digitaal en zonder publiek plaatsvinden. Dit in het kader van maatregelen ter beperking van het risico op besmetting met het coronavirus. 

De gemeente stelt wel een livestream ter beschikking zodat beide raden openbaar gevolgd kunnen worden. U kunt beide vergaderingen volgen via https://kortenberg.notubiz.be/. Via dezelfde link kunt u de vergaderingen achteraf ook opnieuw beluisteren. 

Omwille van het niet-interactieve karakter van een live streaming is het tijdens het vragenuurtje niet mogelijk om een vraag te stellen. Wie toch een vraag wenst te formuleren aan de gemeenteraad, hetzij over het algemeen belang, hetzij over punten die tijdens de gemeenteraad van 29 juni behandeld zullen worden, dient hiervoor uitzonderlijk contact op te nemen met de beleidsmedewerker via beleidsmedewerker@kortenberg.be of 02 755 30 70 om de te volgen procedure te bespreken. 

De volledige verslagen van de gemeenteraad en van de raad voor maatschappelijk welzijn vindt u, na goedkeuring, op www.kortenberg.be. U kunt ook een geluidsopname van de gemeenteraad beluisteren op www.kortenberg.be/gemeenteraad-beluisteren. Ook van de raad voor maatschappelijk welzijn staat een geluidsopname ter beschikking via www.kortenberg.be/raad-voor-maatschappelijk-welzijn-beluisteren.

Ontvangt u voorafgaand aan de gemeenteraadszittingen graag per e-mail de agenda? Geef dan een seintje aan de dienst Interne Ondersteuning via interneondersteuning@kortenberg.be

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met het coronavirus in Kortenberg via www.kortenberg.be/coronavirus.

Contactinformatie