Gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn van maandag 6 december digitaal en zonder publiek

23
nov
2021

De gemeenteraadszitting en raad voor maatschappelijk welzijn van maandag 6 december 2021 zullen in het kader van de maatregelen ter beperking van het risico op besmetting met het coronavirus digitaal plaatsvinden en zonder publiek (in tegenstelling tot wat je kan lezen in het decembernummer van het infoblad 'Kortenberg'). De gemeente zal de gemeenteraad live streamen.

Er zal – zoals dat wel gebruikelijk is – geen vragenuurtje kunnen plaatsvinden aansluitend op de gemeenteraadszitting. Wie toch een vraag wenst te formuleren aan de gemeenteraad of de raad voor maatschappelijk welzijn, hetzij over het algemeen belang, hetzij over punten die tijdens de gemeenteraad of raad van maatschappelijk welzijn van 6 december behandeld zullen worden, dient hiervoor uitzonderlijk contact op te nemen via beleidsmedewerker@kortenberg.be of 02 755 30 70 om de te volgen procedure te bespreken.

De volledige verslagen van de gemeenteraad en van de raad voor maatschappelijk welzijn vind je, na goedkeuring, op www.kortenberg.be. Je kunt ook een geluidsopname van de gemeenteraad beluisteren op www.kortenberg.be/gemeenteraad-beluisteren. Ook van de raad voor maatschappelijk welzijn staat een geluidsopname ter beschikking via www.kortenberg.be/raad-voor-maatschappelijk-welzijn-beluisteren.

Ontvang je voorafgaand aan de gemeenteraadszittingen graag per e-mail de agenda? Geef dan een seintje aan de dienst Interne Ondersteuning via interneondersteuning@kortenberg.be.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met het coronavirus in Kortenberg via www.kortenberg.be/coronavirus.

 

 

Contactinformatie