Gooi je stem in de strijd en raak je ideeën kwijt! De Kindergemeenteraad in Kortenberg

14
okt
2021

Woon je in Kortenberg? Zit je in het 4de, 5de of 6de leerjaar? Of misschien in het 1ste of 2de jaar van de middelbare school? Vind je het leuk om na te denken over wat er in de gemeente leeft, waar je woont, hoe je naar school gaat, welke activiteiten je in de schoolvakanties wilt doen? Heb je geen schrik om je eigen mening te vertellen en kan je goed naar anderen luisteren? Wil je de burgemeester en de schepenen voorstellen tot verbetering doen?

Dan is de Kindergemeenteraad misschien wel iets voor jou! In de maandelijkse vergaderingen van de Kindergemeenteraad kan je namelijk vertellen en nadenken over thema’s die je echt belangrijk vindt. Je kan opkomen voor hetgeen kinderen en jongeren van de gemeente echt graag willen! Kom dus vertellen wat je denkt en ga er samen met de andere kinderen op een leuke en speelse manier mee aan de slag.

Wil je graag aansluiten bij de Kindergemeenteraad? Geef dan een seintje aan de Jeugddienst via onderstaande contactgegevens. Je krijgt dan snel te horen wanneer de Kindergemeenteraad voor de eerste keer opnieuw zal samenkomen.

Contactinformatie