Grabbelpas

GrabbelpasWat is 'Grabbelpas'? 

Naast Speelpleinwerking Alles Kids kunnen kinderen tussen 6 en 12 jaar hun hart ook ophalen bij de Grabbelpasactiviteiten. 

Wanneer? 

Elke vrije schoolweek tijdens de kerst-, krokus-, paas-, zomer- en herfstvakantie vindt er minstens één Grabbelpasactiviteit plaats. De Grabbelpasactiviteiten staan telkens op maandag gepland. 

Een Grabbelpasactiviteit loopt telkens van 9 tot 16 u., met een middagpauze tussen 12 en 13 u.

Soms is er ook voor- en naopvang bij Speelplein Alles Kids tussen 7.30 en 9 u. en 16 tot 17.30 u.
Indien er opvang aanwezig is, wordt dit telkens vermeld bij de Grabbelpasactiviteit. 

Aanbod? 

Het aanbod is zo ruim mogelijk en kan variëren van sport- en spelactiviteiten tot knutselactiviteiten, creatieve workshops of daguitstappen naar de dierentuin, Technopolis of een subtropisch zwemparadijs. 

Opgelet: 
De leeftijden kunnen variëren van Grabbelpas tot Grabbelpas en zijn afhankelijk van de externe organisator. De geschikte leeftijden staan telkens vermeld bij de Grabbelpasactiviteit. 

Voorwaarden

De leeftijden kunnen variëren van Grabbelpas tot Grabbelpas en zijn afhankelijk van de externe organisator. De geschikte leeftijden staan telkens vermeld bij de Grabbelpasactiviteit. Afhankelijk hiervan zal je dus al dan niet kunnen inschrijven voor een bepaalde Grabbelpas. 

Procedure

De inschrijvingen voor de gemeentelijke activiteiten verlopen via de inschrijvingssoftware 'Kwandoo', kortenberg.kwandoo.com.
Je maakt het best vooraf een account aan. 
Meer info hierover vind je op de pagina 'Inschrijvingssysteem voor vakantie-initiatieven'.

Meebrengen

  • Speel- of sportkledij, comfortabele schoenen die voldoende steun en bescherming bieden
  • Een lunchpakket
  • Voldoende drank en tussendoortje(s)
  • Zonnecrème en zonnepet
  • Regenjas

Bedrag

De standaardprijs bedraagt 8 euro voor inwoners van Kortenberg. Niet-inwoners betalen 20% meer dan de vermelde standaardprijs. 
Sociaal tarief met vrijetijdpas.

 

Contactinformatie