Haal voorstellingen naar uw huiskamer via podiumaanhuis.be

7
apr
2020

In tijden van corona bundelen cultuurhuizen en gezelschappen de krachten om jong en oud virtueel te ontroeren en te ontspannen. Het digitale platform Podium Aan Huis presenteert meer dan 40 podiumvoorstellingen uit Vlaanderen en Brussel, voor alle cultuurliefhebbers.

Podium Aan Huis is een tijdelijk platform met een divers aanbod aan podiumvoorstellingen uit Vlaanderen en Brussel voor jong en oud. Via dit platform kan iedereen digitaal genieten van straffe podiumvoorstellingen zolang de coronamaatregelen van kracht zijn en cultuurhuizen tijdelijk dicht zijn. Podiumaanhuis.be stelt heel wat opnames beschikbaar van lopende en afgelopen voorstellingen.

Digitaal cultuuraanbod voor iedereen

Met deze bundeling van voorstellingen komen families de komende weken ontspannen door, een welkome afwisseling voor kinderen en hun ouders. Heel wat ouders zijn immers op zoek naar een educatieve manier om hun kroost bezig te houden nu de scholen gesloten zijn. Ook leerkrachten kunnen dit cultuuraanbod gebruiken als online lesmateriaal. Podium Aan Huis biedt onder andere familievoorstellingen van hetpaleis & Abattoir Fermé, FroeFroe, BRONKS, De Maan, Kapitein Winokio en 4Hoog.

Via podiumaanhuis.be kan iedereen op een laagdrempelige manier kennismaken met podiumkunsten, maar ook de doorwinterde cultuurliefhebber vindt er zijn gading. Mensen kunnen nu kosteloos nieuwe voorstellingen en gezelschappen ontdekken. 

Een greep uit het aanbod

  • Met 'De Tuin van de Walvis' (De Maan) kunnen kinderen online genieten van de prachtige vertelling van Toon Tellegen.
  • 'Along comes Mary' (Marijke Hulsmans) is een muzikale ode aan Expo 58. Een groot succes bij de oudere generatie die de Expo 58 in het echt meemaakte!
  • 'Le Sous Sol' vormt het sluitstuk van de eerste trilogie van het danstheatergezelschap Peeping Tom, dat in 2002 startte met 'Le Jardin', gevolgd door 'Le Salon' in 2004. U kunt de trilogie nu herbekijken via podiumaanhuis.be.