Hartelijk dank aan alle kandidaat-vrijwilligers

10
feb
2021

Vele inwoners van Kortenberg, Herent en Bertem stelden zich kandidaat om als vrijwilliger te helpen in het Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg. Dat is hartverwarmend.

De vrijwilligers zullen via e-mail gecontacteerd worden in verband met hun inzet in het vaccinatiecentrum. Aangezien er vele kandidaten zijn en de invulling van de taken voor een lange periode (tot oktober) moet worden bekeken, zal een brede planning worden opgesteld.

Wie zich graag nog kandidaat stelt, kan dit door het aanmeldingsformulier voor vrijwilligers van de Eerstelijnszone Leuven Zuid in te vullen. We vragen onze vrijwilligers om zich te engageren voor een periode van minstens 6 weken, waarin u minstens 2 en maximum 7 shiften per week op kunt nemen.

Ook voor het mindermobielenvervoer worden vrijwilligers gezocht. U kunt zich hiervoor aanmelden via het webformulier van Kortenberg Helpt.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met het coronavirus in Kortenberg via www.kortenberg.be/coronavirus. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg via www.vaccinatiecentrumkortenberg.be.