Heropstart werken Nederokkerzeelsesteenweg vanaf 26 januari 2023

25
jan
2023

De werken aan de Nederokkerzeelsesteenweg hebben de laatste weken veel vertraging opgelopen door het slechte en koude weer. Bij vries- en regenweer kan dit soort werken niet uitgevoerd worden, vandaar dat deze werken meerdere keren uitgesteld werden. 

De aannemer heeft het gemeentebestuur laten weten dat de werken heropgestart worden vanaf donderdag 26 januari. Dat betekent dat vanaf donderdag 26 januari het kruispunt Nederokkerzeelsesteenweg-Lelieboomgaardenstraat opgebroken wordt en dat de Lelieboomgaardenstraat niet meer bereikbaar zal zijn via het centrum van Erps-Kwerps.
Voorlopig wacht het gemeentebestuur nog op een verdere planning van de aannemer om een einddatum te kunnen communiceren. 

Wanneer de werken aan het kruispunt bezig zijn, wordt de Bogaertweg opnieuw tijdelijk opengesteld voor plaatselijk verkeer dat de Lelieboomgaardenstraat wil bereiken. 

Na fase 4 kan fase 5 (in de Lelieboomgaardenstraat zelf) van start gaan en zal de Nederokkerzeelsesteenweg opnieuw toegankelijk zijn voor alle verkeer. 

De inwoners van de Lelieboomgaardenstraat werden per brief geïnformeerd over deze werken. 

© Foto: Stijn Wils

 

 

 

Contactinformatie