Iedereen Digitaal

De wereld van vandaag digitaliseert in een snel tempo. Voor veel belangrijke diensten zijn we inmiddels afhankelijk van het internet (bankzaken, een afspraak bij de gemeente etc.). Maar niet voor iedereen is de snelle digitalisering van de maatschappij even makkelijk bij te houden. Daarom wil Gemeente Kortenberg inwoners helpen om hun weg te vinden in de digitale maatschappij.

Digipunten

Doet je computer of smartphone niet wat je verwacht? Is het je niet duidelijk hoe je nu juist die app installeert? Of hoe je moet inloggen?

Je kan op meerdere plekken in de gemeente terecht bij het ‘Digipunt’, waar vrijwilligers wekelijks klaarstaan om je te helpen met computer- en smartphone problemen. Naast het Digipunt in de Bib en in OC Berkenhof, kun je binnenkort ook in Meerbeek terecht voor hulp bij je digitale vragen.

Logo's Digipunten Kortenberg

Bekijk hier het overzicht van tijdstippen en locaties.

Vrijwilliger worden?

Weet jij het een en ander van smartphones en computers, en lijkt het je leuk om anderen daarbij te helpen? Dan kunnen we jouw hulp gebruiken als vrijwilliger bij één van de Digipunten!

Meer info over vrijwilliger bij het Digipunt of meld je direct aan via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Computerles

Ben je nog niet zo thuis in de wereld van smartphones en computers, maar zou je daar wel graag eens meer over leren? Er worden in Kortenberg verschillende lessen en workshops aangeboden!

Bekijk het aanbod via kortenberg.be/activiteiten

Bedrag

Gratis.

Aanbod iedereen digitaal

Contactinformatie