'Ik koop lokaal' in Kortenberg

23
dec
2020

Het gemeentebestuur van Kortenberg zet in op de ondersteuning van de lokale economie. Door de actie ‘Ik koop lokaal’ te lanceren, wil het gemeentebestuur aandacht vragen voor de lokale handelaars en ondernemers.

De actie bestaat onder andere uit het vervangen van de banieren, het digitaliseren van de Kortenbergse cadeaubon en het uitbrengen van een eindejaarsbrochure.

In de brochure wordt er aandacht gevraagd voor lokaal kopen, maar ook voor de Kortenbergse cadeaubon. De aangesloten handelaars en ondernemers van de cadeaubon staan opgesomd in deze brochure. Verder heeft het gemeentebestuur meerdere acties ingepland om lokaal te kopen aangenamer te maken en de Kortenbergse ondernemers op die manier meer te ondersteunen.

Het is dus – zeker nu - belangrijk om lokaal te kopen en daarmee onze lokale ondernemers te steunen. Op die manier wordt er bijgedragen aan een bruisende en levendige gemeente.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met het coronavirus in Kortenberg via www.kortenberg.be/coronavirus.

 

Contactinformatie