Inschrijvingsformulier Vrijetijdsgids 2024-2025

Inschrijvingsformulier Vrijetijdsgids 2024-2025

Beste vereniging

In seizoenen 2018-2019 en 2019-2020 bracht de dienst Vrije Tijd in samenwerking met heel wat Kortenbergse verenigingen een vrijetijdsgids uit.

De gids gaf een overzicht van het rijke verenigingsleven in Kortenberg. Makkelijk voor inwoners om te snuisteren in het grote aanbod.

In seizoen 2024-2025 willen we deze vrijetijdsgids opnieuw opmaken en durven we hopen op jullie enthousiaste medewerking.

 

Is je vereniging een erkende Kortenbergse vereniging?
En kent je vereniging een open aanbod binnen Kortenberg (open aanbod = je vereniging biedt activiteiten aan die toegankelijk zijn voor derden. De werking is niet gesloten)?

 

Dan verdient je vereniging absoluut een plaats in de nieuwe vrijetijdsgids!

 

Je vereniging kan in de gids opgenomen worden door de noodzakelijke informatie door te geven via dit webformulier.

 

De gemeente Kortenberg beheert op de website ook een online verenigingengids. Deze verenigingengids werd/wordt door de verenigingen zelf aangevuld en/of beheerd. Bepaalde gegevens zullen sterk verouderd zijn of ontbreken. Combineer daarom het invullen van het webformulier voor de vrijetijdsgids met het doorvoeren van een update van jouw vereniging in de online verenigingengids (gegevens aanpassen of vereniging toevoegen). Elke vereniging kan dit zelf doen gezien iedere vereniging een eigen wachtwoord heeft. Het voordeel van een geüpdatete verenigingengids op de website is dat andere verenigingen en inwoners ook online meteen alle correcte informatie van jouw vereniging vinden.

 

Dankzij jouw bijdrage kunnen we het rijk gevulde verenigingsleven van Kortenberg in de kijker zetten. 

De vereniging

Wens je opgenomen te worden in de brochure? *

De werking

De vrijetijdsgids zal gebruik maken van icoontjes om de lezer wegwijs te maken in het aanbod. Op basis van jouw ingebrachte gegevens kan men contact opnemen. 

Is de vereniging toegankelijk voor personen met een beperking? *
Kunnen kinderen en jongeren lid worden van de vereniging? *
Richt de vereniging zich tot volwassenen? *
Richt de vereniging zich uitsluitend tot senioren? *
Maakt de vereniging gebruik van een gedifferentieerd prijzenbeleid? (Bv: Korting voor een tweede of derde kind, korting voor kansarmen,…) *
Tot welke categorie behoort de vereniging? *

Contactinformatie