Interactieve workshops rond mobiliteit en verkeersveiligheid voor inwoners van Meerbeek

12
apr
2018

De mobiliteit en de verkeersveiligheid in de dorpskern van Meerbeek kunnen beter. Daarom organiseert de gemeente in samenwerking met Bond Beter Leefmilieu, en met steun van de provincie Vlaams-Brabant, twee interactieve workshops om samen met de inwoners van deze dorpskern, ouders van leerlingen van de Boemerang en andere belanghebbenden ideeën te ontwerpen om de verkeersveiligheid in de schoolomgeving in Meerbeek in de toekomst te verbeteren. De interessantste ideeën die uit deze workshops naar boven komen, zullen vanaf eind augustus getest worden. Eind oktober wordt een derde workshop georganiseerd om de impact van de maatregelen te evalueren.

De workshops kaderen in het project Laboratoria voor Mobiele Alternatieven (LaMA), een initiatief van het Netwerk Duurzame Mobiliteit waarvoor de gemeente Kortenberg werd geselecteerd. Ze vinden plaats op donderdag 26 april en 24 mei van 19 tot 22 u. in het muzieklokaal van OC Atrium in Meerbeek en bouwen voort op elkaar.

Wie wil deelnemen, moet zich vooraf inschrijven. Dit kan via de link www.duurzame-mobiliteit.be/kortenberg. Hebt u ondertussen vragen, dan kunt u contact opnemen met de Bond Beter Leefmilieu via 02 282 17 49 of met de dienst Mobiliteit via 02 755 30 70 of mobiliteit@kortenberg.be.

Contactinformatie