Loopkaart atletiekpiste Kortenberg met drie maanden verlengd

22
jun
2020

Bent u in het bezit van een loopkaart van de atletiekpiste te Kortenberg? Vanwege de coronamaatregelen werd de atletiekpiste gesloten van maandag 13 maart tot en met zondag 7 juni 2020. Om deze sluitingsperiode te compenseren zullen loopkaarten die in deze periode geldig waren met drie maanden worden verlengd. Ook als uw loopkaart in deze periode vervallen is, wordt deze toch met de volledige drie maanden verlengd.

Het gemeentebestuur zal de verlenging van drie maanden administratief in orde brengen. Het is dus niet nodig om uw loopkaart hiervoor aan de UiTbalie te laten vernieuwen, tenzij uw ‘nieuwe’ einddatum ondertussen weer verlopen is of bijna verloopt. Bij een toekomstige verlenging van uw loopkaart worden de drie maanden extra er dus bijgeteld. De gemeente wil door deze regeling het aantal fysieke bezoekers aan de UiTbalie voorlopig nog beperkt houden. Tot op heden kunt u enkel op afspraak aan de UiTbalie terecht. Een afspraak maakt u via UiTbalie@kortenberg.be.

De zaalwachters van site Colomba zijn op de hoogte van deze regeling. Tijdens een controle mag naar dit bericht verwezen worden.

Geniet terug volop van het lopen op de atletiekpiste, maar volg de geldende maatregelen. Een goede handhygiëne en de fysieke afstandsregels (1,5 meter) blijven belangrijk. Ieders gezondheid staat nog steeds voorop!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met het coronavirus in Kortenberg via www.kortenberg.be/coronavirus.

 

Contactinformatie