Nieuwe reservatiesoftware huur gemeentelijke vrijetijdsinfrastructuur: registreren als gebruiker

30
mei
2023

Onlangs vond de infosessie plaats over de nieuwe reservatiesoftware voor het huren van de Kortenbergse gemeentelijke vrijetijdsinfrastructuur. Herbekijk deze infosessie onderaan dit bericht.


De dienst Vrije Tijd vraagt nu aan alle verenigingen om zich in het nieuwe reservatiesysteem te registreren als gebruiker. Let op: we vragen enkel om jezelf en je vereniging te registeren. Je zult nog geen reservaties kunnen aanvragen.


Registreren kan eenvoudig door op op de pagina over de registratie in het nieuwe reservatiesysteem op de blauwe knop ‘Registreren’ te klikken.

Eens geregistreerd, zal jouw aanvraag eerst nagekeken worden door de dienst Verhuur. Enkele dagen later zal je nog bijkomende gegevens aan je account moeten toevoegen zodat ook gegevens zoals ledenaantal, verzekering, oprichtingsdatum… geregistreerd staan. Deze gegevens zullen gebruikt worden in functie van de verenigingendatabank en de erkenningsaanvraag.

We vragen om jezelf en je vereniging te registreren bij voorkeur voor donderdag 15 juni 2023.

Indien je met meerdere personen reservaties wil ingeven voor dezelfde vereniging, spreek je binnen je bestuur af dat slechts één persoon als hoofdgebruiker het aanmaken van de vereniging voor zijn/haar rekening neemt. Deze hoofdgebruiker kan nadien andere gebruikers aan het verenigingenaccount toevoegen. Let wel: iedereen moet zich dan wel eerst als particulier geregistreerd hebben, anders kan de hoofdgebruiker de koppeling aan het verenigingenaccount niet doorvoeren.


Vanaf donderdag 15 juni zal de dienst Verhuur de reeds bestaande reservaties van Cultuur overzetten van Planon naar het nieuwe reservatiesysteem. Het betreft hier de reservaties vastgelegd tussen 1 juli 2023 en 31 december 2024 voor de zalen OC Berkenhof en OC De Zolder. Ook reservaties voor GC Colomba en OC Atrium van 1 juli tot en met 31 december 2023 worden overgezet door de dienst Verhuur.


Vanaf vrijdag 23 juni kan je als vereniging zelf reservaties ingeven voor sporthal Kortenberg, polyvalente zaal Erps-Kwerps en de turnzalen voor seizoen 2023-2024. Het betreft hier de reservaties vanaf vrijdag 30 juni 2023 na officiële goedkeuring van de kalenders. Ook de reservaties voor GC Colomba en OC Atrium voor het jaar 2024 zullen vanaf dan door jou als vereniging moeten worden ingegeven, na officiële goedkeuring van de kalender.


Vanaf vrijdag 30 juni 2023 zullen álle reservaties voor alle gemeentelijke vrijetijdsinfrastructuur via het nieuwe reservatiesysteem verlopen. 


Bij vragen of problemen: verhuur@kortenberg.be of 02 755 30 70