Provinciale groepsaankopen helpen energie besparen

Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met de provinciale groepsaankopen geven de provincie Vlaams-Brabant, IGO, en de gemeente u graag een duwtje in de rug.

U kunt als inwoner van Vlaams-Brabant intekenen op een groepsaankoop voor zonnepanelen,  dak- of muurisolatie, warmtepompen of isolerende ramen. Grijp dus de kans om uw woning nog beter te isoleren en uw wooncomfort te laten stijgen.

Wat maakt de provinciale groepsaankopen zo uniek?

IGO en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden voor Kortenberg lokale aannemers en installateurs. Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan centraal. Kiezen voor de provinciale groepsaankopen is drie keer winnen. Niet alleen stoot u minder CO2 uit en bespaar je op je energiefactuur, u helpt ook onze lokale economie bloeien.

Interesse?

Bent u overtuigd van onze groepsaankopen? Schrijf u dan snel in en maak vrijblijvend een afspraak met de aannemers. Meer info en intekenen: www.vlaamsbrabant.be/groepsaankopen

Gratis infoavond

Hebt u nog vragen of wil u nog meer informatie?

Kom vrijblijvend naar één van de infosessies. U krijgt er meer info over de aanpak, mogelijke premies en leningen en kan er kennismaken met de geselecteerde aannemer. Raadpleeg de website van de provincie voor een overzicht van de infoavonden.

 

Groepsaankoop provincie Vlaams-Brabant

 

Contactinformatie