Raad voor Maatschappelijk Welzijn agenda & verslagen

 

Agenda

Raadpleeg hier de agenda van de Raad voor maatschappelijk welzijn van 8 maart 2021

 

 

De zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn van 8 maart zal in het kader van de maatregelen ter beperking van het risico op besmetting met het coronavirus digitaal plaatsvinden en zonder publiek. De gemeente zal de zitting live streamen.

Er zal - zoals dat wel gebruikelijk is - geen vragenuurtje kunnen plaatsvinden aansluitend op de zitting. Wie toch een vraag wenst te formuleren aan de raad voor maatschappelijk welzijn, hetzij over het algemeen belang, hetzij over punten die tijdens de raad van 8 maart behandeld zullen worden, dient hiervoor uitzonderlijk contact op te nemen met de beleidsmedewerker via beleidsmedewerker@kortenberg.be of 02 755 30 70 om de te volgen procedure te bespreken.

 

De volledige verslagen van de gemeenteraad en van de raad voor maatschappelijk welzijn vindt u, na goedkeuring, op www.kortenberg.be. U kunt ook een geluidsopname van de gemeenteraad beluisteren op www.kortenberg.be/gemeenteraad-beluisteren. Ook van de raad voor maatschappelijk welzijn staat een geluidsopname ter beschikking via www.kortenberg.be/raad-voor-maatschappelijk-welzijn-beluisteren.

 

Ontvangt u voorafgaand aan de gemeenteraadszittingen graag per e-mail de agenda? Geef dan een seintje aan de dienst Interne Ondersteuning via interneondersteuning@kortenberg.be

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met het coronavirus in Kortenberg via www.kortenberg.be/coronavirus.

 

 

 

 

 

Verslagen - openbaar