Raad voor Maatschappelijk Welzijn agenda & verslagen

 

Agenda

Raadpleeg hier de agenda van de Raad voor maatschappelijk welzijn van 5 oktober 2020

Raadpleeg hier de agenda met de bijkomende punten van de raad voor maatschappelijk welzijn van 5 oktober 2020

 

 

Om het publiek de mogelijkheid te bieden om aanwezig te zijn op de zittingen van de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn van 5 oktober 2020 en om de fysieke afstandsregels te kunnen respecteren, zullen deze zittingen plaatsvinden in GC Colomba. De zittingen zullen dus openbaar zijn – en in tegenstelling tot wat eerder aangekondigd werd - niet live gestreamd worden. Er wordt gestart met de gemeenteraad om 20 u. Toegang is mogelijk vanaf 19.45 u. Om de zittingen veilig te laten verlopen moeten een aantal maatregelen gerespecteerd worden:

 

Het dragen van een mondmasker is verplicht, tot wanneer u hebt plaatsgenomen en van zodra u uw plaats verlaat.Handen schudden is verboden.Respecteer steeds de fysieke afstandsregel – houd minimaal 1,5 meter afstand van andere personen.

 

Er worden 21 zitplaatsen voorzien voor het publiek, op ruime afstand van elkaar. Reserveren is aangewezen. Stuur hiervoor een e-mail naar interneondersteuning@kortenberg.be of bel naar 02 755 30 70.

 

De volledige verslagen van de gemeenteraad en van de raad voor maatschappelijk welzijn vindt u, na goedkeuring, op www.kortenberg.be. U kunt ook een geluidsopname van de gemeenteraad beluisteren op www.kortenberg.be/gemeenteraad-beluisteren. Ook van de raad voor maatschappelijk welzijn staat een geluidsopname ter beschikking via www.kortenberg.be/raad-voor-maatschappelijk-welzijn-beluisteren.

Ontvangt u voorafgaand aan de gemeenteraadszittingen graag per e-mail de agenda? Geef dan een seintje aan de dienst Interne Ondersteuning via interneondersteuning@kortenberg.be

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met het coronavirus in Kortenberg via www.kortenberg.be/coronavirus.

 

 

 

 

 

Verslagen - openbaar