Radio Kortenberg zoekt inwoners met mooie verhalen voor radio-uitzending op 1 januari

15
dec
2020

1 Januari is traditioneel de dag waarop we onze familie bezoeken, elkaar drie zoenen geven en onze wensen voor het nieuwe jaar uitspreken. 

Fysiek contact is deze nieuwjaarsdag niet mogelijk, maar ‘Radio Kortenberg’ maakt het wél mogelijk om te genieten van elkaars gezelschap en nieuwjaarswensen.

Op nieuwjaarsdag zullen inwoners van Kortenberg elkaars aanwezigheid kunnen voelen wanneer ze, tussen 13 en 17 u., afstemmen op ‘Radio Kortenberg’ via www.radiokortenberg.be of het Telenetkanaal 930.

Studiogasten

Voor deze speciale nieuwjaarsuitzending is de redactie nog op zoek naar toffe studiogasten. Wil jij in het nieuwe jaar een wereldrecord breken? Start je een project voor het goede doel? Ga je voor een carrièreswitch? Of… wat heb je in 2020 meegemaakt waardoor 2021 er helemaal anders zal uitzien? Alles kan!

Stuur je verhaal voor 24 december naar cultuur@kortenberg.be. Wie weet ben jij op 1 januari live te gast in de radiostudio in Mechelen!

Muzikaal talent

Radio Kortenberg plaatst graag ook muzikaal talent van eigen bodem in de kijker. Kortenbergse muziekbands of singer-songwriters worden uitgedaagd om hun single los te laten op hun mede-inwoners.

Wil je wel eens horen hoe jouw muziek op de radio klinkt? Bezorg je single en een voorstelling van jezelf of de band voor 24 december aan cultuur@kortenberg.be.

Verenigingen

Ook de Kortenbergse verenigingen komen prominent aan bod tijdens de show. Presentator Bert Van Steenberghe roept hen op om hun vereniging voor te stellen en hun wensen de wereld in te sturen aan de hand van een filmpje. Via een instructiefilmpje geeft hij tips over hoe je aan de slag kan om een opname te makenhttps://www.youtube.com/watch?v=DwVPysSj-Fw&feature=youtu.be. 

Filmpjes die bezorgd worden voor 24 december via cultuur@kortenberg.be zullen te zien en te horen zijn in de live-uitzending op 1 januari.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met het coronavirus in Kortenberg via www.kortenberg.be/coronavirus.

 

Contactinformatie