Reservelijst vaccinatie voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar

7
jan
2022
Het Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg heeft een reservelijst aangemaakt om ervoor te zorgen dat er geen enkel vaccin verloren gaat.


Wanneer personen niet komen opdagen, is het belangrijk dat een medewerker van de helpdesk inwoners van Bertem, Herent en Kortenberg snel kan opbellen.

Alle kinderen (5 tot en met 11 jaar) uit Herent, Bertem en Kortenberg werden uitgenodigd (opgelet: het kan zijn dat u de uitnodiging nog niet hebt ontvangen!). U dient uw afspraak zelf online (bij voorkeur) of telefonisch te maken op een moment dat voor u het beste past.

Wanneer er nog vaccins beschikbaar zijn, zullen kinderen van 5 tot en met 11 jaar uitgenodigd worden op basis van hun leeftijd (oud naar jong). Echter zal u ook de vraag zien: 'Hoeveel van uw kinderen (5 tot en met 11 jaar) komen in aanmerking voor vaccinatie?'. Op deze manier probeert het vaccinatiecentrum ervoor te zorgen dat samenwonende kinderen op hetzelfde ogenblik kunnen langskomen.

Indien uw kind toch niet kan komen als u wordt opgebeld, dan heeft dat geen effect op de originele oproeping van uw kind. 

U kunt op drie verschillende manieren een aanvraag doen om op de wachtlijst van het vaccinatiecentrum te komen:

Online (snelste manier)

Bij voorkeur doet u online een aanvraag via het webformulier ‘Reservelijst kindervaccinatie Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg'. Zo kunnen aanvragen veel sneller verwerkt worden én wordt u meteen toegevoegd aan de wachtlijst. Indien u geen internetverbinding hebt of indien u problemen ondervindt, probeer dan een beroep te doen op iemand uit uw omgeving.

  • In de Bib van Kortenberg kunt u gebruikmaken van de publiekscomputers om het online webformulier in te vullen. Maak minstens één uur op voorhand een afspraak via 02 755 22 90 of bibliotheek@kortenberg.be.
  • In De Kouter in Herent kunt u het webformulier online invullen op de publiekscomputers tijdens de openingsuren van het onthaal en de bibliotheek.
  • In de bibliotheek van Bertem kunt u gebruikmaken van de publiekscomputer om het online webformulier in te vullen. Dit kan zonder afspraak. Opgelet: wegens technische problemen kan dit niet in uitleenpost Leefdaal.

Telefonisch

U kunt ook telefonisch een aanvraag doen via 02 755 22 22. Houd er rekening mee dat een telefonische aanvraag minder snel verwerkt zal worden. Houd ook rekening met eventuele wachttijden aangezien dit het algemene nummer is van het vaccinatiecentrum.

Papieren versie

U kunt een papieren versie invullen, op te halen in het Administratief Centrum van Kortenberg zonder afspraak tijdens de openingsuren, in De Kouter in Herent zonder afspraak tijdens de openingsuren of in het gemeentehuis van Bertem zonder afspraak tijdens de openingsuren. Houd er rekening mee dat een papieren versie minder snel verwerkt zal worden.

Het Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg verwerkt de door u verstrekte persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorg. Meer informatie vindt u terug in de privacyverklaring via www.vaccinatiecentrumkortenberg.be/privacy-vaccinatiecentrum

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met het coronavirus in Kortenberg via www.kortenberg.be/coronavirus.