Reservelijst voor Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg

19
mrt
2021

Het Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg heeft een wachtlijst aangemaakt om ervoor te zorgen dat er geen enkel vaccin verloren gaat.

Wanneer personen niet komen opdagen, is het belangrijk dat de vaccinatiecentrumverantwoordelijke inwoners van Bertem, Herent en Kortenberg snel kan opbellen. Momenteel beschikt het vaccinatiecentrum namelijk niet over een actuele telefoonlijst.

Inwoners op deze wachtlijst zullen zoals bepaald in de vaccinatiestrategie (volgens leeftijd) worden opgebeld. Pas nadat iedereen uit de doelgroep die aan de beurt is werd opgebeld, wordt er naar de volgende doelgroep gebeld. Indien u toch niet kunt komen als u wordt opgebeld, dan heeft dat geen effect op uw oproeping.

U kunt op drie verschillende manieren een aanvraag doen om op de wachtlijst van het vaccinatiecentrum te komen:

Online (snelste manier)

  • Bij voorkeur doet u online een aanvraag via het webformulier ‘Reservelijst vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg’. Zo kunnen aanvragen veel sneller verwerkt worden én wordt u meteen toegevoegd aan de wachtlijst. Indien u geen internetverbinding hebt of indien u problemen ondervindt, probeer dan een beroep te doen op iemand uit uw omgeving.

In de Bibliotheek van Kortenberg kunt u gebruikmaken van de publiekscomputers om het online webformulier in te vullen. Maak minstens één uur op voorhand een afspraak via 02 755 22 90 of bibliotheek@kortenberg.be.

In De Kouter in Herent kunt u het webformulier online invullen op de publiekscomputers tijdens de openingsuren van het onthaal en de bibliotheek.

In de bibliotheek van Bertem kunt u gebruikmaken van de publiekscomputer om het online webformulier in te vullen. Dit kan zonder afspraak. Opgelet, wegens technische problemen kan dit niet in uitleenpost Leefdaal.

Telefonisch

  • U kunt ook telefonisch een aanvraag doen via 02 755 22 22. Houd er rekening mee dat een telefonische aanvraag minder snel verwerkt zal worden.

Papieren versie

  • U kunt een papieren versie invullen, op te halen in het Administratief Centrum van Kortenberg zonder afspraak tijdens de openingsuren, in De Kouter in Herent zonder afspraak tijdens de openingsuren of in het gemeentehuis van Bertem op afspraak. Houd er rekening mee dat een papieren versie minder snel verwerkt zal worden.

Alle meest recente informatie over het Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg kunt u vinden op de website www.vaccinatiecentrumkortenberg.be.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met het coronavirus in Kortenberg via www.kortenberg.be/coronavirus.