Resultaten test BE-Alert 7 oktober 2021

12
okt
2021

In 133 gemeenten en steden werd op donderdag 7 oktober BE-Alert getest. De test werd gedaan om enerzijds mogelijke verbeteringen te identificeren en anderzijds de bevolking te sensibiliseren om zich in te schrijven op BE-Alert. 

Op dat vlak bleek de test een groot succes te zijn. Er werden in totaal meer dan 26.000 nieuwe adressen geregistreerd. In totaal zijn er nu meer dan 953.000 adressen geregistreerd in BE-Alert. Deze personen 

In Kortenberg waren er voor de test 2.410 abonnees geregistreerd. Er kwamen na de test 131 abonnees bij, waardoor er momenteel 2.541 adressen in Kortenberg geregistreerd zijn op BE-Alert. Deze abonnees hun gegevens zullen gebruikt worden om hen via sms, telefoon (spraakbericht) of vmail meteen te verwittigen in het geval van een noodsituatie. 

Geen bericht ontvangen?

Om een bericht te ontvangen moet je je registreren. Dit kan heel gemakkelijk op be-alert.be. Vul het inschrijvingsformulier zo volledig mogelijk in.

Wijzigen van contactgegevens

Het is belangrijk dat u uw profiel op BE-Alert goed onderhoudt. Je kan je persoonlijke gegevens op elk moment aanvullen, wijzigen of zelfs verwijderen.

Bovendien kan je tot vijf adressen registreren. Voeg dus naast je thuisadres zeker ook je werkplaats en enkele andere belangrijke adressen toe (bijvoorbeeld familie).

Dit doe je in slechts enkele stappen:

  • Surf naar het inschrijvingsformulier van BE-Alert
  • Meld je aan met je e-mailadres en het paswoord dat je koos bij jouw registratie
  • Vul je gegevens aan
  • Klik onderaan op de knop ‘Bevestigen’

Contactinformatie