Sterrebeeksesteenweg afgewerkt en terug opengesteld voor alle verkeer

4
jul
2019

De asfalteringswerken van de Sterrebeeksesteenweg zijn achter de rug en alle nodige signalisatie en belijning werd aangebracht. De Sterrebeeksesteenweg werd terug opengesteld voor alle verkeer. Er is niet langer een vergunning nodig om door de wijk Armendaal of op de Sterrebeeksesteenweg te rijden. De signalisatie met betrekking tot de zone voor vergunninghouders werd verwijderd en de ANPR-camera’s werden op non-actief gesteld. Dit betekent ook dat er geen boetes meer worden uitgeschreven voor wie zonder vergunning door de naar aanleiding van de werken afgebakende camerazone rijdt. De opstelling met ANPR-camera’s zal in het najaar geëvalueerd worden.

Bus 352 van De Lijn volgt vanaf maandag 8 juli terug zijn normale route. Volgende haltes worden terug bediend: Voskapellelaan (Nossegem), Oude Baan (Nossegem) en op het grondgebied van Kortenberg: Pachthof, Armendaal, Vaan, Café Jamar, Eikenhof, Berkenhof, Broekstraat en Gemeentehuis. De omleidingsroutes voor bussen 352 en schoolbus 530 (herneemt de dienst op 2 september) zijn vanaf dan niet langer van kracht.

De flitspaal die tijdens de werken op de Fazantenlaan stond, werd verplaatst naar zijn definitieve locatie op de Sterrebeeksesteenweg, tussen de Everslaan en het Hof van Montenaken. Deze zal spoedig in werking worden gesteld.

De afvalophaling in de werkzone door EcoWerf verloopt terug normaal, dit wil zeggen dat het afval terug wordt ingezameld voor de respectievelijke woningen.

Het gemeentebestuur wenst alle inwoners te bedanken voor hun geduld tijdens de werken aan de Sterrebeeksesteenweg.

Contactinformatie