Troostpaden Kortenberg

Volg het Troostpad in Kortenberg

Bent u op zoek naar troost en rust? Wilt u kracht tanken om iemand anders te troosten? Wandel samen of alleen langs het Troostpad: de wandeling biedt een combinatie van het zoeken naar rust, bewegen en nadenken over de overledene. Een wandeling op het Troostpad kan u helpen bij het dragen van een verlies of gewoon een hart onder de riem steken.

Net zoals het rouwproces heel persoonlijk en uniek is, zo ook deze wandeling. Niets moet, alles mag. Kies ervoor om aan de slag te gaan met de bordjes die u aanspreken. Sta stil wanneer u wilt. Loop door wanneer dat beter aanvoelt. Specifieke borden geven tips op maat van kinderen en hun ouders die te maken kregen met verlies.

Het Troostpad start bij de troostplek in Everberg op voetweg 48. U kunt dit plekje vinden vanaf de bushalte Steenhof in de bankstraat.  De wandeling maakt een lus (zelfde start- en stoppunt) langs rustige voetwegen naar de troostplek in de pastorij van Meerbeek. Deze wandeling is een initiatief van Logo Oost-Brabant, in samenwerking met Ferm Meerbeek, Ferm Everberg en de gemeente Kortenberg.

U vindt de route onderaan deze pagina via externe webistes.

Troostplek Everberg

Troostplek Everberg

Troostpad Everberg

Contactinformatie