Uitnodiging per e-mail of sms? Check uw gegevens bij uw ziekenfonds

27
mei
2021

Wilt u graag uw uitnodiging voor vaccinatie per sms of per e-mail ontvangen? Check dan of uw ziekenfonds het juiste gsm-nummer en/of e-mailadres heeft. Zo bent u zeker tijdig op de hoogte.

Verschillende ziekenfondsen hebben tegenwoordig een persoonlijke digitale ruimte waar u snel en online uw ziekenfondszaken kan beheren. Het e-mailadres en gsm-nummer dat u daar opgeeft, wordt gebruikt om uw persoonlijke uitnodiging voor coronavaccinatie naar toe te sturen.

Log in op de digitale ruimte van uw ziekenfonds om na te kijken of uw gegevens correct zijn:

Foutieve gegevens?

Hebt u de uitnodiging per post of via Mijn Burgerprofiel ontvangen en niet per sms of e-mail? Dat betekent dat uw gegevens niet gekend zijn bij uw ziekenfonds. Of dat er een verouderd e-mailadres of gsm-nummer gebruikt werd. Het kan ook gebeuren dat er een fout gemaakt is in de administratie bij het ziekenfonds. Bijvoorbeeld door een tikfoutje in uw e-mailadres.

Het is niet nodig om aan de Vlaamse overheid te melden dat die gegevens niet correct zijn. Wij kunnen uw e-mailadres of gsm-nummer niet aanpassen. U kunt daarvoor terecht bij uw ziekenfonds.

Controleer uw mailbox

Soms komen de e-mails van uw ziekenfonds toe in de map met ongewenste berichten van uw mailbox. Controleer of de uitnodiging daar misschien terecht gekomen is.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met het coronavirus in Kortenberg via www.kortenberg.be/coronavirus of www.vaccinatiecentrumkortenberg.be.