Vacature Administratief medewerker Burgerzaken

Niveau C1-C3 – brutowedde min. € 1.927,37 max. € 3.527,59 – Voltijds – Vervangingsovereenkomst tot en met 29 februari 2020

Jobinhoud

De dienst burgerzaken registreert en verwerkt de persoonsgebonden gegevens van de inwoners van de gemeente conform de wettelijk voorgeschreven normen. Voor de vreemdelingen gelden specifieke procedures bij het: inschrijven/afschrijven, afleveren van beroepskaarten, opmaken van verblijfsdocumenten, ... U staat in voor het verstrekken van informatie en administratieve handelingen aan de Themabalie voor zowel vreemdelingen- als bevolkingsaangelegenheden.

Profiel

U beschikt minstens over een diploma van het secundair onderwijs. U bent bereid om op zaterdagvoormiddag te werken volgens een beurtrol. U voldoet aan de competentievereisten zoals opgenomen in de functiebeschrijving. U slaagt voor de selectieprocedure zoals voorzien op 29 maart 2019.

Aanbod

Moderne werkomgeving. Interessante verlofregeling. Flexibele werkuren. Ruime opleidingskansen. Maaltijdcheques (€ 8). Haard/standplaatsvergoeding. Hospitalisatieverzekering. Volledige terugbetaling openbaar vervoer. Fietsvergoeding (€ 0,24/km), enz. Relevante beroepservaring bij de overheid, uit de privésector of als zelfstandige kan in aanmerking komen bij de vaststelling van het loon.

Interesse?

Solliciteren kan tot uiterlijk 25 maart 2019 door uw motivatiebrief (inclusief uw CV, een afschrift van uw diploma en een recent uittreksel uit het strafregister) te sturen naar Personeelsdienst, Dr. V. De Walsplein 30 - 3070 Kortenberg of te mailen naar personeelsdienst@kortenberg.be.

Online aanvragen

Contactinformatie