Vacature Deskundige Secretariaat

Niveau B1-B3 – Brutowedde min. € 2.460,78 - max.  € 4.146,34 – Voltijds – Contract onbepaalde duur – Werfreserve van 1 jaar

Jobinhoud

U bent de expert inzake overheidsopdrachten: U biedt administratieve en technische ondersteuning aan andere diensten voor de opmaak van het bestek en kwaliteitscontrole van de opdrachtdocumenten. U staat in voor het beheer en de optimalisatie van het aankoopbeleid. U bent verantwoordelijk voor de verzekeringspolissen: van schadegeval tot beheer van de polis. Als back-up van de Projectenbeheerder beheert u specifieke, duidelijk afgebakende en dienstoverschrijdende projecten.

Profiel

U beschikt over een diploma op Bachelor niveau. Kennis en ervaring m.b.t. overheidsopdrachten is een pluspunt. U voldoet aan de competentievereisten zoals opgenomen in de functiebeschrijving.

Aanbod

Moderne werkomgeving. Interessante verlofregeling. Glijdend uurrooster. Ruime opleidingskansen. Maaltijdcheques (€ 8). Haard/standplaatsvergoeding. Hospitalisatieverzekering. Volledige terugbetaling openbaar vervoer. Fietsvergoeding (€ 0,24/km), enz. Relevante beroepservaring bij de overheid, uit de privésector of als zelfstandige kan in aanmerking komen bij de vaststelling van het loon.

Interesse?

Solliciteren kan tot uiterlijk 18 juli 2019 door uw motivatiebrief (inclusief uw CV, een afschrift van uw diploma en een recent uittreksel uit het strafregister) te sturen naar Personeelsdienst, Dr. V. De Walsplein 30 - 3070 Kortenberg of te mailen naar personeelsdienst@kortenberg.be. Bekijk de functiebeschrijving onderaan deze pagina.

Online aanvragen

Contactinformatie