Vacature diensthoofd Uitvoeringsdiensten

 

Niveau A1a-A3a – Brutowedde min. € 3.107,98 - max.  € 5.469,19 – Voltijds – Contract bepaalde duur van 2 jaar

Taken

De Uitvoeringsdiensten bestaan uit volgende diensten: het Team Uitvoeringsdiensten (Patrimoniumbeheerder, Coördinator Uitvoeringsdiensten, Administratieve Medewerkers), de dienst Wegen en Groen (groenonderhoud, het onderhoud van de waterlopen, het onderhoud van de wegen & rioleringen), de dienst Gebouwenbeheer (onderhoud, schoonmaak, opvolging van herstellingen van de gemeentelijke gebouwen). U geeft leiding aan 6 directe medewerkers en indirect aan een 45-tal arbeiders. U waakt over de kwaliteit van de dienstverlening en streeft ernaar steeds betere resultaten in dienstverlening te bereiken. U zorgt ervoor dat de structuren en processen die nodig zijn om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen en te verbeteren opgezet en verbeterd worden en door alle medewerkers nauwgezet nageleefd worden. U heeft voldoende affiniteit met en technische kennis over de materie van de Uitvoeringsdiensten om medewerkers bij te staan in moeilijke dossiers en relevante adviezen te kunnen geven. U werkt nauwlettend volgens wettelijke en reglementaire bepalingen en zorgt ervoor dat alle medewerkers dat ook doen. U stuurt de dienst aan en werkt hiervoor samen met verschillende andere diensten in de gemeente.

Profiel

U beschikt over een diploma op Master niveau.
Opmerking: Schrapping van de diplomavoorwaarde indien u voldoet aan een vereiste inzake relevante beroepservaring en daarnaast ook, voor de effectieve deelname aan de selectieproeven, slaagt in een niveau- of capaciteitstest. U voldoet aan de competentievereisten zoals opgenomen in de functiebeschrijving

Wat bieden wij u

Moderne werkomgeving. Interessante verlofregeling. Vaste werkuren: van 8 tot 16 u. Ruime opleidingskansen. Maaltijdcheques (€ 8). Haard/standplaatsvergoeding. Hospitalisatieverzekering. Volledige terugbetaling openbaar vervoer. Fietsvergoeding (€ 0,23/km), enz. Relevante beroepservaring bij de overheid, uit de privésector of als zelfstandige kan in aanmerking komen bij de vaststelling van het loon.

Interesse?

Solliciteren kan tot uiterlijk 16 augustus 2019 door uw motivatiebrief (inclusief uw CV, een afschrift van uw diploma en een recent uittreksel uit het strafregister) te sturen naar Personeelsdienst, Dr. V. De Walsplein 30 - 3070 Kortenberg of te mailen naar personeelsdienst@kortenberg.be. Bekijk de functiebeschrijving onderaan deze pagina.

Online aanvragen

Contactinformatie