Vacature Maatschappelijk Werker Sociale Dienst – Niveau B1-B3

Brutowedde min. € 2.412,49 max. € 4.064,97 – Voltijds – Contract bepaalde duur van 01/07/2018 – 14/02/2019

 

Jobinhoud

 

Uitvoeren van het sociaal en financieel onderzoek vanuit een multidisciplinaire invalshoek. Het verzekeren van het recht op maatschappelijke dienstverlening. Opstellen van sociaal verslag en voorleggen aan de bevoegde instanties. Administratieve ondersteuning en informatie verschaffen bij sociale dossiers en doorverwijzing. Inzichten verwerven in de noden en behoeften van de cliënten.

Profiel

 

U beschikt over het diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent of een daarmee gelijkgesteld diploma OF een diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg of een daarmee gelijkgesteld diploma. U beschikt over een rijbewijs B. U voldoet aan de competentievereisten zoals opgenomen in de functiebeschrijving. Laatstejaarsstudenten worden ook toegelaten op voorwaarde dat ze binnen 6 maanden het diploma behalen.

Aanbod

 

Moderne werkomgeving. Interessante verlofregeling. Glijdend uurrooster. Ruime opleidingskansen. Maaltijdcheques (€ 8). Haard/standplaatsvergoeding. Hospitalisatieverzekering. Volledige terugbetaling openbaar vervoer. Fietsvergoeding (€ 0,23/km) enz. Relevante beroepservaring bij de overheid, uit de privésector of als zelfstandige kan in aanmerking komen bij de vaststelling van het loon.

Interesse?

Solliciteren kan tot uiterlijk 31 juli 2018 door uw motivatiebrief (inclusief uw cv, een afschrift van uw diploma en een recent uittreksel uit het strafregister – model II) te sturen naar Personeelsdienst, Dr. V. De Walsplein 30 - 3070 Kortenberg of te mailen naar personeelsdienst@kortenberg.be

Online aanvragen

Contactinformatie