Vacature ploegbaas Groen & Waterlopen

Niveau D4-D5 – brutowedde min. € 2.403,88 - max. € 3.385,35 – Voltijds – Contract onbepaalde duur – Werfreserve van 1 jaar

Jobinhoud

U bent verantwoordelijk voor de coördinatie en leiding van de Cel Groen & Waterlopen. U staat in voor de planning van alle werkzaamheden, hierbij rekening houdend met het personeel, het benodigde materiaal en de voorziene timing. U rapporteert aan het Celhoofd Buitenwerken over de vooruitgang van de uit te voeren werken. U staat in voor de begeleiding, ondersteuning en coaching van de geschoolde en ongeschoolde arbeiders van uw team (12-tal interne en externe personeelsleden).

 

Profiel

U beschikt minstens over een diploma van het secundair onderwijs. U beschikt over minimum 3 jaar relevante ervaring, bij voorkeur ervaring met het aansturen van een team. U bent in het bezit van een rijbewijs B+E. U slaagt in een aanwervingsexamen. U beschikt over een grondige plantenkennis, kennis van (alternatieve) onkruidbestrijdingsmiddelen & kennis van materialen/machines/gereedschap.

 

Aanbod

Moderne werkomgeving. Interessante verlofregeling. Vast uurrooster. Ruime opleidingskansen. Elektronische maaltijdcheques (€ 8). Haard/standplaatsvergoeding. Hospitalisatieverzekering. Volledige terugbetaling openbaar vervoer. Fietsvergoeding (€ 0,24/km) enz. Relevante beroepservaring bij de overheid, uit de privésector of als zelfstandige kan in aanmerking komen bij de vaststelling van het loon.

Interesse

Solliciteren kan tot uiterlijk 25 februari 2019 door uw motivatiebrief (inclusief uw cv, een afschrift van uw diploma en een recent uittreksel uit het strafregister) te sturen naar Personeelsdienst.

Online aanvragen

Contactinformatie