Vacature Projectwerker Armoede

Niveau B1-B3 – Brutowedde min. € 2.460,78 max. € 4.146,34 – 38/38 – Contract onbepaalde duur – werfreserve 1 jaar

Jobinhoud

U staat in voor de uitbouw van een geïntegreerd netwerk (onthaal- en schakelfunctie) met daarbinnen een basisvoorziening van waar uit projecten, activiteiten, vormingen en groepswerk wordt opgestart in de strijd tegen armoede. U zet een proactieve werking op en vormt een brug tussen de sociale diensten en de kwetsbare doelgroepen.

Profiel

U beschikt over een bachelor diploma in het Sociaal –Agogisch Werk OF een bachelor in de sociale gezondheidszorg. U  voldoet aan de competentievereisten en aanwervingsvoorwaarden zoals opgenomen in de functiebeschrijving.

Aanbod

Moderne werkomgeving. Interessante verlofregeling. Flexibele werkuren. Ruime opleidingskansen. Elektronische maaltijdcheques (€ 8/dag). Haard/standplaatsvergoeding. Gratis hospitalisatieverzekering. Volledige terugbetaling openbaar vervoer. Fietsvergoeding (€ 0,24/km) enz. Relevante beroepservaring bij de overheid, uit de privésector of als zelfstandige kan in aanmerking komen bij de vaststelling van het loon.

Interesse?

Solliciteren kan tot uiterlijk maandag 18 november 2019  door je motivatiebrief (inclusief je CV, een afschrift van je diploma en een recent uittreksel uit het strafregister, Model II - art. 596 lid 2) te sturen naar  Personeelsdienst, Dr. V. De Walsplein 30 - 3070 Kortenberg of te mailen naar personeelsdienst@kortenberg.be. U kunt ook steeds terecht bij de personeelsdienst: 02 755 22 55.

Online aanvragen

Contactinformatie