Vacature Projectwerker Huis van het Kind

Logo Huis van het Kind

Projectwerker Huis van het Kind - Niveau B1-B3 - Onbepaalde duur - Voltijds (38/38) - Brutowedde min. € 2.509,94 - max. € 4.229,18

Jobinhoud

De projectwerker organiseert en coördineert het netwerk van het Huis van het Kind. Hij/zij werkt de voorgestelde initiatieven uit in samenwerking met partners en coördineert de inhoudelijke en logistieke hulp rond gezins- en opvoedingsondersteuning. De projectwerker zorgt voor inhoudelijke en logistieke hulp bij de verschillende vergaderorganen van het Huis van het Kind.

Profiel

U bent in het bezit van een diploma op bachelorniveau. U voldoet aan de competentievereisten zoals opgenomen in de functiebeschrijving Projectwerker Huis van het Kind. U slaagt in een aanwervingsexamen, inclusief psychotechnische proeven.

Aanbod

Moderne werkomgeving. Interessante verlofregeling. Glijdend uurrooster. Ruime opleidingskansen. Maaltijdcheques (€ 8/dag). Haard/standplaats-vergoeding. Volledige terugbetaling openbaar vervoer. Fietsvergoeding  (€ 0,24/km), Hospitalisatieverzekering enz. Relevante beroepservaring bij de overheid, uit de privésector of als zelfstandige kan in aanmerking komen bij de vaststelling van het loon.

Interesse

Solliciteren kan tot uiterlijk 17 juli 2020 door uw motivatiebrief (inclusief uw CV, een afschrift van uw diploma en een recent uittreksel uit het strafregister – model II) te sturen naar Personeelsdienst, Dr. V. De Walsplein 30 - 3070 Kortenberg of te mailen naar personeelsdienst@kortenberg.be.

Kijk voor de volledige functiebeschrijving onderaan deze pagina.

Online aanvragen

Contactinformatie