Vacature Projectwerker Huis van het Kind

Logo Huis van het KindNiveau B1-B3 -  Bepaalde duur van één jaar (verlenging mogelijk) - Voltijds (38/38) Brutowedde min. € 2.460,78 max. € 4.146,34

Jobinhoud

De projectwerker organiseert en coördineert het netwerk van het Huis van het Kind. Hij/zij werkt de voorgestelde initiatieven uit in samenwerking met partners en coördineert de inhoudelijke en logistieke hulp rond gezins- en opvoedingsondersteuning. De projectwerker zorgt voor inhoudelijke en logistieke hulp bij de verschillende vergaderorganen van het Huis van het Kind.

Profiel

U beschikt over een bachelor diploma.

Aanbod

Moderne werkomgeving. Interessante verlofregeling. Glijdend uurrooster. Ruime opleidingskansen. Maaltijdcheques (€ 8/dag). Haard/standplaats-vergoeding. Volledige terugbetaling openbaar vervoer. Fietsvergoeding  (€ 0,24/km), Hospitalisatieverzekering enz. Relevante beroepservaring bij de overheid, uit de privésector of als zelfstandige kan in aanmerking komen bij de vaststelling van het loon.

Interesse

Solliciteren kan tot uiterlijk 25 april 2019 door uw motivatiebrief (inclusief uw CV, een afschrift van uw diploma en een recent uittreksel uit het strafregister – model II) te sturen naar Personeelsdienst, Dr. V. De Walsplein 30 - 3070 Kortenberg of te mailen naar personeelsdienst@kortenberg.be. De selectiegesprekken gaan door op vrijdag 10 mei 2019.

Kijk voor de volledige functiebeschrijving onderaan deze pagina.

Online aanvragen

Contactinformatie