Vacatures & spontaan solliciteren

Kortenberg is een middelgrote gemeente met ongeveer 20.000 inwoners, gelegen in hartje Vlaams–Brabant, tussen Leuven en Brussel. De gemeente is zeer goed bereikbaar, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De gemeentelijke diensten, inclusief het Welzijnshuis, zijn gehuisvest in het Administratief Centrum, Dr. V. De Walsplein 30, 3070 Kortenberg. De Gemeentelijke Werkplaatsen zijn gehuisvest in de Engerstraat 172 te 3071 Erps–Kwerps. Het Dienstencentrum bevindt zich in de Beekstraat 25 te 3070 Kortenberg.

Vacatures gemeente Kortenberg

Het gemeentebestuur en het Welzijnshuis hebben momenteel geen vacactures. 

Wanneer er een vacature is, kunt u uw sollicitatie richten aan: Personeelsdienst, Dr. V. De Walsplein 30, 3070 Kortenberg – of vul het online sollicitatieformulier voor een openstaande vacature in.  

De Kortenbergse vakantiewerking is wel steeds op zoek naar nieuwe en enthousiaste animatoren tijdens de krokus-, paas-, zomer- en herfstvakanties

Vacature toezichters kunstacademie

Voor haar filialen in Kortenberg en Kampenhout is de Kunstacademie Zaventem op zoek naar twee of drie toezichters (deeltijds). Tijdelijk contract tot en met 31 augustus 2021.

Brandweerzone Vlaams-Brabant West

Brandweerzone Vlaams-Brabant West hervat aanwerving van vrijwillige brandweerman of -vrouw. 

Welzijnskoepel West-Brabant

De Welzijnskoepel West-Brabant, die werkt voor 25 OCMW's in de rand rond Brussel waaronder het OCMW van Kortenberg, zoekt een projectmedewerker sociale economie

Kind en Gezin 

Kind en Gezin, partner van Huis van het Kind Kortenberg, is op zoek naar vrijwilligers voor de vestiging in Kortenberg

Op de hoogte blijven van vacatures

Wenst u op de hoogte te blijven van vacatures bij het gemeentebestuur of het Welzijnshuis van Kortenberg, schrijf u dan in op de algemene nieuwsbrief van Kortenberg. In deze nieuwsbrief, die enkele keren per maand wordt verstuurd, worden immers ook de vacatures van het gemeentebestuur en van het Welzijnshuis opgenomen.

Spontaan solliciteren

Het gemeentebestuur en het Welzijnshuis hebben dikwijls snel nood aan nieuwe personeelsleden, onder andere ter vervanging van personeelsleden bij langdurige ziekte, loopbaanonderbreking, enz.

Spontane sollicitaties zijn steeds welkom. Geef duidelijk aan welke functies uw voorkeur wegdragen. U kunt uw sollicitatie richten aan: Personeelsdienst, Dr. V. De Walsplein 30, 3070 Kortenberg – of vul het online sollicitatieformulier voor spontane sollicitaties in.

Contactinformatie