Vacatures Maatschappelijk Werkers Sociale Dienst Niveau B1-B3

Maatschappelijk Werkers Sociale Dienst – Niveau B1-B3 – Contract onbepaalde duur – Werfreserve 1 jaar

  • Halftijds (19/38) Brutowedde min. 1.230,39 euro - max. 2.073,17 euro
  • Voltijds (38/38) Brutowedde min. 2.460,78 euro - max. 4.146,34 euro

Jobinhoud

Uitvoeren van het sociaal en financieel onderzoek vanuit een multidisciplinaire invalshoek. Het verzekeren van het recht op maatschappelijke dienstverlening. Opstellen van sociaal verslag en voorleggen aan de bevoegde instanties. Administratieve ondersteuning en informatie verschaffen bij sociale dossiers en doorverwijzing. Inzichten verwerven in de noden en behoeften van de cliënten.

Profiel maatschappelijk werker

U beschikt over het diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent of een daarmee gelijkgesteld diploma OF een diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg of een daarmee gelijkgesteld diploma. In het bezit zijn van rijbewijs B. Laatstejaarsstudenten krijgen toegang tot de selectieprocedure als ze met hun kandidatuur een studiebewijs voorleggen en een verklaring dat ze binnen een termijn van maximum 6 maanden hun einddiploma kunnen behalen.

Aanbod

Moderne werkomgeving. Interessante verlofregeling. Glijdend uurrooster. Ruime opleidingskansen. Maaltijdcheques (8 euro/dag). Haard-/standplaatsvergoeding. Volledige terugbetaling openbaar vervoer. Fietsvergoeding (0,24 euro/km) enz. Relevante beroepservaring bij de overheid, uit de privésector of als zelfstandige kan in aanmerking komen bij de vaststelling van het loon.

Interesse

Solliciteren kan tot uiterlijk vrijdag 24 januari 2020 door uw motivatiebrief (inclusief uw cv, een afschrift van uw diploma en een recent uittreksel uit het strafregister – model II) te sturen naar Personeelsdienst, Dr. V. De Walsplein 30 - 3070 Kortenberg of te mailen naar personeelsdienst@kortenberg.be

 

Online aanvragen

Contactinformatie