Vacatures & spontaan solliciteren

Kortenberg is een middelgrote gemeente met ongeveer 20.000 inwoners, gelegen in hartje Vlaams-Brabant, tussen Leuven en Brussel. De gemeente is zeer goed bereikbaar, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De gemeentelijke diensten, inclusief het Welzijnshuis, zijn gehuisvest in het Administratief Centrum, Dr. V. De Walsplein 30, 3070 Kortenberg. De Gemeentelijke Werkplaatsen zijn gehuisvest in de Engerstraat 172 te 3071 Erps-Kwerps. Het Dienstencentrum bevindt zich in de Beekstraat 25 te 3070 Kortenberg.


Vacatures 

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures.


Op de hoogte blijven van vacatures

Wenst u op de hoogte te blijven van vacatures bij het gemeentebestuur of het Welzijnshuis van Kortenberg, schrijf u dan in op de algemene nieuwsbrief van Kortenberg. In deze nieuwsbrief, die enkele keren per maand wordt verstuurd, worden immers ook de vacatures van het gemeentebestuur en van het Welzijnshuis opgenomen.

 

Spontaan solliciteren

Het gemeentebestuur en het Welzijnshuis hebben dikwijls snel nood aan nieuwe personeelsleden, onder andere ter vervanging van personeelsleden bij langdurige ziekte, loopbaanonderbreking, enz.

Spontane sollicitaties zijn steeds welkom. Geef duidelijk aan welke functies uw voorkeur wegdragen. U kunt uw sollicitatie richten aan:

  • voor het gemeentebestuur: College van burgemeester en schepenen van Kortenberg, Dr. V. De Walsplein 30, 3070 Kortenberg
  • voor het Welzijnshuis: Voorzitter Welzijnshuis, Dr. V. De Walsplein 30, 3070 Kortenberg

of vul het online sollicitatieformulier voor spontane sollicitaties in.

Contactinformatie