Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg verhuist en verkleint

30
jul
2021

Om de sportverenigingen de mogelijkheid te geven om terug te kunnen sporten en competities te houden in de sportzaal, zal het Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg van de sportzaal naar de feestzaal verhuizen. Dit zal gebeuren van vrijdag 20 tot en met maandag 23 augustus 2021. Dit wil zeggen dat er gedurende die vier dagen niet gevaccineerd zal worden. De helpdesk zal wel actief zijn. Mensen kunnen dus wel telefoneren naar het Vaccinatiecentrum. Het Vaccinatiecentrum is met andere woorden ook tijdens de verhuis bereikbaar.

Vanaf eind augustus worden er minder te vaccineren personen verwacht. In de feestzaal zullen er dan ook geen vier vaccinatielijnen meer zijn, maar nog slechts drie lijnen.

Alle inwoners van Bertem, Herent en Kortenberg die reeds twaalf jaar oud zijn, werden inmiddels uitgenodigd voor vaccinatie. Het zullen voornamelijk deze jongeren zijn die nog aan de beurt zullen komen eind augustus, net zoals een aantal mensen die zich na hun eerste vaccinatieoproep om diverse redenen niet lieten vaccineren.

Alle meest recente informatie over het Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg kunt u vinden op de website www.vaccinatiecentrumkortenberg.be.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met het coronavirus in Kortenberg via www.kortenberg.be/coronavirus.

Contactinformatie