Werkzaamheden HST-F3-Fietssnelweg vanaf 1 oktober 2018

28
sep
2018

De aannemer heeft een aantal voorbereidende werken uitgevoerd en zal vanaf maandag 1 oktober starten met de effectieve werken aan de HST-F3-fietssnelweg. In eerste instantie zal er gewerkt worden aan de uitbreiding van de parking van het station Erps-Kwerps, langsheen de Kerselarenstraat. De hinder zal dus aanvankelijk eerder beperkt zijn voor doorgaand autoverkeer en fietsers. De F3 blijft open en kan gevolgd worden via het huidige tracé. De parking voor de pendelaars ter hoogte van het station van Erps-Kwerps wordt wel volledig afgesloten vanaf dinsdag 2 oktober. 

Vanaf 15 oktober zal de Kouterstraat onderbroken worden ter hoogte van de brug over het spoor. Doorgaand verkeer is op dat ogenblik niet meer mogelijk voor voertuigen en fietsers op de Kouterstraat. Er zal een omleiding, voor fietsers en automobilisten, ingelegd worden, hierover zal in de komende weken gecommuniceerd worden. De F3-fietssnelweg blijft open en zal geen hinder ondervinden van het afsluiten van de Kouterstraat.

In functie van het verloop van de werken zal ook de communicatie volgen betreffende omleidingen voor automobilisten en fietsers.

Contactinformatie